Konfigurere filtrering

Slik slår du på anropsfiltrering:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk Anropsfilter.
  3. Sett Blokker anrop fra uønskede numre til PÅ.

Anrop fra avslå-listen blir nå blokkert.

Du kan også slå av eller på en ledetekst for å blokkere et ukjent nummer. Du ser denne spørredialogen like etter et anrop fra numre som ikke er i kontaktene dine. Fra denne spørsmålsdialogen kan du legge til et ukjent nummer i avslå-listen din med et enkelt tapp. Se delen Hvordan legger jeg til et telefonnummer i Avslå-listen like etter et anrop for mer informasjon.

Alternativet Varsle etter anrop er kun tilgjengelig for brukere i Russland, Indonesia og i Kasakhstan.

Slik slår du på spørredialogen:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk Anropsfilter.
  3. Sett Varsle etter samtaler til PÅ.

Når du er ferdig med anropet eller har avslått det, vil du nå se denne spørredialogen.

Hvis Kaspersky-appen Hvem ringer er installert på enheten, bruker Kaspersky spørreinnstillingene fra denne appen. I dette tilfellet kan du endre hurtiginnstillingene i appen Kaspersky Who Calls. Vær oppmerksom på at Kaspersky Who Calls kun er tilgjengelig i Russland, Indonesia og i republikken Kasakhstan.